Neem contact met ons op    

  Klant login   

  Personeel login  | 

 

 

Orridge

 

 

Home Page > Nl >


Over Orridge


Serviceverlening aan klanten is essentieel bij de manier waarop we onze inventarisatie-oplossingen, en zonder onze belangrijke medewerkers zouden we niet in staat zijn de consistente en zich voortdurend ontwikkelende eisen van onze klanten te overtreffen.

Onze medewerkers hebben ons een vooraanstaande reputatie bezorgd in de industrie van de inventarisaties, en zij verlenen onophoudelijk de best mogelijke service om ervoor in te staan dat onze klanten een nauwkeurige en tijdige voorraadopname ontvangen met resultaten die hun winstgevendheid uiteindelijk verbeteren.

 

Paul Harding
Directeur

Trad in 1984 bij Orridge in dienst als Verkoopmedewerker van de Verkoopafdeling Farmacie, bekleedde binnen vier jaar de functie van Sales Manager van de Divisie en versnelde zijn loopbaan door de verkoop van het onderdeel boedelbeschrijving van de onderneming over te nemen. Hij werd in 1995 in de hoedanigheid van Verkoop Directeur benoemd tot lid van de Raad van Bestuur, en werd Algemeen Directeur in juni 2004.


Louise Isaac
Directeur Financiën

Lou werd in mei 2014 opgenomen in het bestuur van Orridge als Financieel Directeur en Bedrijfssecretaris. Lou maakte als gekwalificeerd lid deel uit van de Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) en was daarvoor de accountant voor Orridge UK, voordat zij in 2009 Group Accountant werd en sinds september 2011 Hoofd Accountant was bij de Christie Group. De ervaring die Lou heeft opgedaan in een breed scala aan accountantdisciplines en financiële disciplines maken het haar mogelijk een voortreffelijke ondersteuning te bieden aan haar collega's van het Orridge-bestuur.


Simon Kniveton
Directeur Informatiesystemen en Service

Simon beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in technologie- organisaties in Europa, Azië- Stille Oceaan en Noord-Amerika. Hij trad in 2004 bij Orridge in dienst en is verantwoordelijk voor de strategische leiding van onze Informatiessytemen en Services in heel Europa.


Darren Flack
Directeur Relatiebeheer Klanten

Darren heeft meer dan 15 jaar gewerkt op het gebied van inventarisatie, en zijn uitgebreide praktijkervaring bij de klant stelt hem in staat te garanderen dat de goede benadering wordt gekozen om de beste service te verlenen aan iedere klant van Orridge. Darren is als Directeur Relatiebeheer Klanten van de afdeling Klanten Account Managers verantwoordelijk voor het onderhouden van de betrekkingen met klanten.


Peter Davies
Onderdirecteur - Detailhandel

Peter is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en ontwikkeling van de Verkoop en Marketing Afdeling. Peter werkt sinds 2001 voor de groep, en is gestart als Business Development Manager en bekleedt sinds 2005 zijn huidige functie van Onderdirecteur Verkoop voor de Detailhandel, Distributie en Goederenopslag.


Maxine Johnson
Algemeen Directeur Europa

Maxine begon bij de Groep in 2006. Ze bracht een schat aan ervaring binnen het Hoger Leidinggevend Personeel mee vanuit haar vorige functies in de dienstensector. Oorspronkelijk was ze actief binnen de Engelse tak, en was er zeer nauw betrokken bij het veranderingsmanagement binnen de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk. De laatste 3 jaar heeft Maxine een praktijkgerichte en actieve rol gespeeld in de ontwikkeling en groei van de Europese activiteiten. Dit alles heeft geleid tot haar huidige positie waarbij ze manager is van de Europese zaken met basis in Brussel, België. 

 

 
   

©1846-2010 Orridge & Co. Alle rechten voorbehouden | klanten toegang | werknemers toegang | Copyrights | retail inventarisatie

Belgium Czech Germany United Kingdom Spain France Italy Netherlands Poland