Neem contact met ons op    

  Klant login   

  Personeel login  | 

 

 

Nieuws en evenementen

 

 

Home Page>Nl >


Ons nieuws

Informatie aanvraag


Voor onze inventarisatie-oplossingen ,bel:

+31 611 901 751

Neem contact met ons op

Email Orridge
 


Evenement

Titel

March, 2015

Orridge zal aanwezig zijn op Retail Business Technology Expo (RBTE) in Olympia, Londen

10th-11th March

Orridge zal aanwezig zijn op Retail Business Technology Expo (RBTE) in Olympia, Londen op de 10e en 11 maart. RBTE is Europa's grootste en snelst groeiende retail oplossingen evenement en wordt stevig gevestigd als het moet event voor de detailhandel te wonen. Bezoek ons op stand 870.

September, 2014

Orridge bijgewoond London Fashion Weekend

September 2014

Orridge bijgewoond London Fashion Weekend, met een select aantal klanten van onze fashion retailers, uit de eerste hand voorkennis en stijladvies te ervaren van het beroemde British Fashion merken. CliŽnten genoten catwalk shows, pop-up designer winkels, hair & beauty van vooraanstaande experts uit de industrie.

May, 2014

Orridge ondersteunen de ORIS Cross Networking forum

8th May 2014

Orridge waren blij om de ORIS Cross Networking forum voor het tweede jaar op rij te ondersteunen. Dit jaar werd gehouden op het beroemde racecircuit Silverstone.

April, 2014

Retail Fraude concurrentie winnaar bekend

4th April 2014

Magdalena van Sainsbury's correct geraden het bedrag van Pasen eieren in de pot bij de recente Retail Fraud tonen in Hammersmith en won een 500 pond Harrods cadeaubon. Gefeliciteerd Magdalena!

October, 2013

Retail Fraud "On the Road" 2013

10th October, 2013

Orridge zal aanwezig zijn op Retail Fraud "On the Road" aan het Walkers Stadium in Leicester op 10 oktober. Retail Fraude is de definitieve evenement voor alle aspecten van de fysieke en technologische fraude en schadepreventie binnen de retail omgeving. Orridge zijn verheugd om samen te wonen wat is het toonaangevende evenement in de detailhandel verlies preventie gemeenschap.

Volg ons op stand 33 op de vierde Retail Fraud "On the Road" conferentie. Het bijwonen van de show zal u toelaten om te netwerken met collega's en collega's al op het Walkers Stadium.

May, 2013

Alle Orridge Toezichthouders in Engeland en Wales zijn nu NVQ niveau 2 Gekwalificeerde

21th May 2013

Orridge streven er voortdurend naar om te trainen en te ontwikkelen ons team. De training varieert van een hands on aanpak van bureau based learning. Elke cursus wordt uitgekozen om te ontwikkelen en te helpen om de belangrijke rol die elk lid van de familie Orridge heeft binnen de organisatie uit te voeren.

Alle Orridge toezichthouders in Engeland en Wales zijn nu NVQ niveau 2 Gekwalificeerde

Orridge hebben ingeschreven toezichthouders op een niveau 2 NVQ voor Team leidt. NVQ's zijn werk-gerelateerde, competentiegerichte kwalificaties. Ze zijn sectorspecifiek en weerspiegelen de vaardigheden en kennis die nodig is om een werk effectief te doen. Zij richten zich op de praktische uitvoering, alsmede kennis en inzicht.

NVQ's bestaan uit een mengsel van opleiding en beoordeling. Training kan worden uitgevoerd hetzij in groep of individuele sessies. Evaluatie worden uitgevoerd op de werkplek door middel van observaties door gekwalificeerde beoordelaars die alle kandidaten zullen bezoeken. Van de trainingen en de beoordeling, worden de kandidaten verplicht om een portfolio van bewijs te leveren om aan te tonen dat zij de bevoegdheid om de NVQ normen te voldoen.

Orridge toezichthouders worden ook nu worden opgeleid tot gekwalificeerde Emergency EHBO-ers.

Dit is om ervoor te zorgen dat in het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk of letsel is er een EHBO-er op het terrein en die eerste hulp kan door een Orridge vertegenwoordiger worden toegediend.

November, 2012

Orridge tekent zijn eerste franchiseovereenkomst

28th November 2012

Orridge is blij met de voltooiing van haar eerste franchise-overeenkomst aan te kondigen, die Duitsland en aangrenzende gebieden.

Deze stap vergroot Orridge's inventarisatie mogelijkheden in continentaal Europa. De ervaren betrokken zal de toegang tot uitgebreide suite van technologie en systemen en profiteren van de Groep van de operationele hebben zakelijke franchisenemer weten hoe van Orridge. Klanten zullen profiteren van een geŁniformeerde pan-Europese dienstverlening op het terrein van de relevante lokale onderdanen. De Orridge raad verwacht dat deze franchise-overeenkomst zal leiden tot een onmiddellijke, positieve bijdrage aan het bedrijf als geheel en aan haar klanten.

October, 2012

Orridge te exposeren bij Retail Fraud "On the Road"

Event On : 4th October, 2012.

Op 4 oktober houdt Orridge te exposeren op Retail Fraud "On the Road" aan het Walkers Stadium in Leicester. Retail Fraude is de definitieve evenement voor alle aspecten van de fysieke en technologische fraude en schadepreventie binnen de retail omgeving.

Volg ons op stand 33 op de vierde Retail Fraud "On the Road" conferentie waar u kunt verwachten om te horen, te leren en te ervaren de allerbeste retailer case studies, marktinzicht en leverancier deskundigheid vanuit de fraude en schadepreventie gemeenschap. Het bijwonen van de show zal u toelaten om te netwerken met collega's en collega's al op het Walkers Stadium.

April, 2012

Retail Fraude 2012

19 april 2012 vindt plaats op Novetel, London West.

Event On : 19th April 2012.

We zijn weer naar uit om te exposeren op de Retail Fraud-show. U vindt ons op stand 32. Om ervoor te zorgen u het meeste uit uw dag te krijgen en u de antwoorden die u zoekt, aarzel dan niet om een afspraak met een Orridge teamlid boeken hier te komen en we zullen meer dan blij zijn om een tijdslot in voor u inplannen. Wij verheugen ons op uw komst!

March, 2012

Retail Week Annual Conference

Retail Week Annual Conference

Event On : 14th and 15th March 2012.

Retail Week Awards - 15 maart 2012, Grovener House Hotel, Park Lane in Londen

January, 2012

Retail Trust Londen Ball

Orridge de Bal Retail Trust in Londen bij te wonen

Event On : 30th January 2012

Als aanhangers van de Retail Trust Orridge zijn blij dat het bijwonen van de Retail Trust Londen Ball plaats op Grosvenor House, Park Lane

October, 2011

Orridge te exposeren bij Retail Fraud 'On the Road'

Orridge te exposeren bij Retail Fraud 'On the Road'

Event On : October, 2011

Orridge zal aanwezig zijn op Retail Fraud 'On the Road' aan de Walkers Stadium in Leicester. U vindt ons aan

Detailhandel Fraude is de definitieve evenement voor alle aspecten van de fysieke en technologische fraude en schadepreventie binnen de retail omgeving - Retail Fraude 'on the road' blijft dat thema bij de Walkers Stadium, Leicester voor de derde 'on the road' uitje. Orridge zal helpen om de afgevaardigden te voeden met voorbeelden van oplossingen voor het verlies en de preventie vanuit het perspectief van onze klanten.

http://retailfraudnetwork.com/events/retail-fraud-on-the-road-1

May, 2011

Orridge woont de Newmarket Races

Orridge woont de Newmarket Races

Event On : May, 2011

April, 2011

Retail Fraude Tentoonstelling

Orridge te exposeren bij Retail Fraud Tentoonstelling

Event On : April, 2011

Retail Fraude Tentoonstelling: Hammersmith, London april 2011

October, 2010

Orridge te exposeren bij Retail Fraud "On the Road"

Orridge te exposeren bij Retail Fraud "On the Road"

Event On : October, 2010

Op 7 oktober houdt Orridge te exposeren op Retail Fraud "On the Road" aan het Walkers Stadium in Leicester. (U vindt ons op stand 3)

Bezoek ons op de tweede Retail Fraud "On the Road" conferentie, Hoor, te leren en te ervaren de allerbeste retailer case studies, marktinzicht en leverancier deskundigheid vanuit de fraude en schadepreventie gemeenschap plus vangst met collega's en collega's al op de 7e Walkers Stadium, oktober.

http://www.retail-knowledge.com/RFOTR2010/

August, 2010

Het nemen van Stock Forum blijft momentum

Het nemen van Stock Forum blijft momentum

Event On : August, 2010

Sinds de lancering van www.takingstockforum.co.uk het forum is blijven momentum en groei te krijgen. Met een gestage toename van online leden, en meer mensen die bijdragen aan forumdiscussies, waarom niet vandaag nog lid en niet achterblijven

http://www.takingstockforum.co.uk/

July, 2010

Orridge training toename personeel

Orridge training toename personeel

Event On : July, 2010

Het hele jaar door Orridge is toegenomen supervisor training met regionale klassikale sessies gericht op klantspecifieke dienstverlening.

Alle sessies zijn goed ontvangen door de betrokken toezichthouders en als gevolg daarvan ontvangen, hebben meer sessies zijn later in het jaar gepland.

June, 2010

Orridge ondersteunt ...

Orridge ondersteunt ...

Event On : June, 2010

Het hele jaar door Orridge heeft diverse fondsenwervende evenementen intern om geld in te zamelen en continu te doneren om te helpen en ondersteunen onze voorkeur goede doelen: - Children in Need, Retail Trust & Breast Cancer Care.

May, 2010

Retail Week Feature

Retail Week Feature

Event On : May, 2010

Een slankere, gemener, groener retail supply chain Een wereldwijde recessie, volatiele olieprijzen en de veranderende eisen van de consument bedoeld retailers gezocht efficiŽntie en innovaties in de supply chain gedurende de jaren nul.

Klik op de link hieronder om meer over dit artikel te lezen ....

http://www.retail-week.com/decade-essays/a-leaner-meaner-greener-retail-supply-chain/5012549.article

April, 2010

Orridge / Wickes aanwezig bij Retail Fraud

Orridge / Wickes aanwezig bij Retail Fraud

Event On : April, 2010

Op de 20 april Orridge tentoongesteld en gepresenteerd met Wickes bij Retail Fraude.

Take Control Voorkom Stock Verlies

In de huidige veeleisende omgeving is het essentieel om voortdurend te zoeken naar manieren om concurrentievoordeel te behalen. Een manier waarop Wickes krijgen een voordeel is via onafhankelijke voorraad tellingen uitgevoerd door Orridge voor een reeks van 6000 + producten. Daarbij biedt het een up-to-date voorraad bestand en inzicht in de gebieden van potentiŽle zwakte, niet alleen in de winkel, maar binnen de gehele supply chain voor een portfolio van meer dan 190 verkooppunten. Wickes inventaris is van cruciaal belang voor het leveren van de stockloss strategie waaraan Orridge biedt een centrale rol in het leveren van het vertrouwen in voorraad cycli, waardoor krimp reductie acties die kunnen worden afgestemd met de zekerheid. Klik om de live videobeelden te bekijken.

http://www.orridge.co.uk/popup.asp

April, 2010

Orridge sponsoren Retail Fraud Bestuur Diner

Orridge sponsoren Retail Fraud Bestuur Diner

Event On : April, 2010

Op de 19 april Orridge sponsorde de Retail Fraud Bestuur Diner bij Gordon Ramsay's Claridges Private Dining. De nacht bleek een groot succes en werd genoten door alle top Retail professionals die bijgewoond.

March, 2010

Orridge wonen Retail Awards

Orridge wonen Retail Awards

Event On : March, 2010

Op de 4 maart Orridge woonden de Retail Awards om dit te vieren en uitmuntendheid en innovatie te belonen in Retail. De Awards bleek een fantastische avond te zijn, en was door alle genoten. De Oracle Retail Week Awards worden erkend als een enorme onderscheiding door allen die werken binnen Retail en helpen om de innovatie binnen de sector te laten zien.

January, 2010

Orridge lanceert www.orridge.eu

Orridge lanceert www.orridge.eu

Event On : January, 2010

Aan het begin van 2010 lanceerde Orridge een nieuw Orridge.eu landing page aanbieden van onze website in het Engels, Frans en Nederlands. Orridge nu actief in 18 landen in heel Europa. Orridge zijn trots te kunnen aankondigen dat we kunnen zorgen voor het Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Duits en Vlaamse sprekers om bij te dragen aan de ontwikkeling van een gedegen inventarisatie oplossing aan de eisen van onze klanten te voldoen.

http://www.orridge.eu/

December, 2009

Het Centre for Retail Research sponsort Inventarisatie Forum

Het Centre for Retail Research sponsort Inventarisatie Forum

Event On : December, 2009

Het Centre for Retail Research is de nieuwste sponsors tonen hun steun aan de nieuwe Retail Loss Prevention Forum. De detailhandel verlies preventie forum wordt aangedreven door bijdragen van vooraanstaande Britse retailers en wordt ondersteund door een reeks van gemeenschap vergaderingen.

http://www.takingstockforum.co.uk/

November, 2009

Retail Fraude sluit Orridge te sponsoren Inventarisatie Forum

Retail Fraude sluit Orridge te sponsoren Inventarisatie Forum

Event On : November, 2009

Retail Fraude is trots aan te kondigen ze de volgende sponsor voor de Taking Stock Forum

http://www.takingstockforum.co.uk/

October, 2009

Orridge wonen Retail Fraude - Op de Weg

Orridge wonen Retail Fraude - Op de Weg

Event On : October, 2009

Op 7 oktober Orridge tentoongesteld in Retail Fraud - "On the Road" aan het Walkers Stadium, Leicester.

Detailhandel Fraude "op de weg" in de eerste plaats aanbevolen een agenda van Midlands gevestigde retailers met een vernieuwde indeling met een grote conferentie stroom presenteren ervaren top-level executives van een aantal van Europa en de VS 'meest gevestigde en innovatieve Retail einde fraude gebruikers presenteren oplossingen voor fraude en schadepreventie.

September, 2009

Orridge wonen / aanwezig bij The Retail Loss Prevention Summit

Orridge wonen / aanwezig bij The Retail Loss Prevention Summit

Event On : September, 2009

Op 9 september Orridge tentoongesteld en in The Retail Loss Prevention Summit. De conferentie werd gehouden in Reigate Hill Golf Club and Conference Centre in Surrey.

Orridge gepresenteerd op de dag met Calvin Klein, kan de casus nu te zien op onze website en de video-feed zal binnenkort live gevolgd worden.

Presentatie Synopsis: Waarom de recessie meer retailers heeft gedreven om de inventarisatie uit te besteden als zij zich richten krimpen als een manier van bescherming van de marge.

http://www.orridge.co.uk/english/casestudies-calvin-klein.php

August, 2009

Retail Fraud Magazine - Press Release 4

Retail Fraud Magazine - Press Release 4

Event On : August, 2009

Retail Magazine Fraude brengt u de allernieuwste intelligentie in de aanpak van de detailhandel krimp fraude. Met inzichtelijke artikelen over krimp management technologie, HR en juridisch commentaar en showcase voorbeelden van beste praktijken uit de hele wereld.

In de editie van augustus, Retail Fraude publiceerde het stuk Orridge lanceert nemen Stock Forum op hun online digitaal magazine. De introductie leest: Wanneer u in het bedrijf van de inventarisatie, het is een tweede natuur om te kunnen op te maken van alle zaken met betrekking tot verlies en krimpen en hoe deze te beheren. Dit is vooral het geval wanneer u het verstrekken van de inventarisatie als een uitbestede functie waar hij als onafhankelijke accountants bedrijven een emotieloze rekening van de winst-en-verliesrekening onbezoedeld kan bieden door het risico in verband met binnenkant collusie oneerlijke medewerkers die een gunstiger stock foto te schilderen om hun eigen dekken indiscreties. Met andere woorden 'naar buiten gaan voor de telling voorkomt particuliere klanten van het zijn uit voor de telling' in termen van voorraad verlies.

Zie pagina 29 voor het volledige artikel.

http://content.yudu.com/A1f2xa/RF0809/resources/index.htm?referrerUrl=http%3A%2F%2Fwww.retail-knowledge.com%2Fretailfraud-magazine%2Fmagazine.html

July, 2009

Orridge sponsor Inventarisatie - Loss Prevention Forum

Orridge sponsor Inventarisatie - Loss Prevention Forum

Event On : July, 2009

Inventarisatie (www.takingstockforum.co.uk) is een nieuwe Retail Loss Prevention forum, ontworpen om retail professionals om samen te komen, best practices te delen en ervaringen evenals geven en advies te ontvangen van de industrie collega's. Sinds enige tijd, hebben veel retailers in het Verenigd Koninkrijk hun wens om een deel van een dergelijk krachtig communicatiemiddel, door het gebruik van een community forum worden uitgedrukt. Er is een gemeenschappelijke waardering voor de sterke voordelen die een dergelijk online forum zou kunnen bieden. De retail Inname Stock- Loss Prevention forum wordt gesponsord door The Retail Magazine en Orridge Fraude en zal worden aangedreven door bijdragen van vooraanstaande Britse retailers en wordt ondersteund door een reeks van gemeenschap vergaderingen.

Waarom niet aanmelden voor uw gratis lidmaatschap vandaag nog en begin het plaatsen van reacties / vragen van uw eigen.

http://www.takingstockforum.co.uk

June, 2009

Orridge uit te voeren uitgebreide inventarisaties in Spanje

Orridge uit te voeren uitgebreide inventarisaties in Spanje

Event On : June, 2009

Vanwege het succes van onze expansie in Europa, met het gebruik van onze gecentraliseerde Europese activiteiten, hebben Orridge het verstrekken van uitgebreide kosteneffectieve inventarisatie oplossingen voor diverse opdrachtgevers in Spanje.

March, 2009

Orridge wonen De Oracle Retail Awards

Orridge wonen De Oracle Retail Awards

Event On : March, 2009

Op 19 maart Orridge woonden de Retail Awards om dit te vieren en uitmuntendheid en innovatie te belonen in Retail. De Awards bleek een fantastische avond te zijn, en was door alle genoten. De Oracle Retail Week Awards worden erkend als een enorme onderscheiding door allen die werken binnen Retail en helpen om de innovatie binnen de sector te laten zien.

November, 2008

Retail Fraude magazine- Persbericht 3

Retail Fraude magazine- Persbericht 3

Event On : November, 2008

In zulke spannende tijden in de economie, zijn accountants dwingen retailers om de balans op tellingen uit te voeren met een derde partij stocktaker, als ze nodig hebben om het risico te verminderen door het verminderen van de kosten en het bereiken van de cijfers die kunnen worden beantwoord op.

Deze 3rd party providers hebben om goed te zijn en hebben geÔnvesteerd in de laatste inventarisatie technologie om geruststelling voor de retailers die het kan leveren nauwkeurigheid op het juiste moment en de juiste prijs aanbieden

We horen vaak accountants gebruiken het gezegde "voorraad is echt. Third party inventarisatie leveranciers hebben de kennis dat de informatie juist is en niet is aangetast. Het geeft accountants iets te vertrouwen op als uitbestede expertise en technologie die gebruikt wordt dag in dag uit, levert betere resultaten, in tegenstelling tot medewerkers die de apparatuur niet vaak gebruikt opslaan en als de meeste kans hebben minder ervaring op het telproces. Er is ook de bezorgdheid over collusie en onpartijdigheid vorm van een in-house tellen. al met al de onkosten die we in de technologie hebben gemaakt heeft de organisatie in staat om beter rendement voor investeringen, minimale kosten en investeringen aan te tonen.

September, 2008

Corporate Clay Shooting Day

Corporate Clay Shooting Day

Event On : September, 2008

Op donderdag 25 september Orridge gehost ťťn van hun beruchte zakelijke kleiduifschieten dagen bij Broomhills schietterrein. Orridge nodigde een aantal van hun huidige klanten zoals: - Argos, Burberry, New Look, Superdrug, Waterstones, WH Smiths en Wilkinson.

Dit stelde onze klanten om samen met ons een dag vol actie, bestaande uit kleiduivenschieten, quadrijden, en kruisboog activiteiten met tussenpozen meebrengen ontbijt en lunch.

De dag bleek een succes, met Wilkinson, WH Smiths en New Look eerste wint, tweede en derde prijs awards zijn.

September, 2008

Orridge bijwonen van de Rising Star Awards

Orridge bijwonen van de Rising Star Awards

Event On : September, 2008

Op donderdag 4 september Orridge bijgewoond The Rising Star Awards in het Grosvenor House, Londen. Het evenement wordt bijgewoond door honderden verkopers uit de industrie, met een champagne-ontvangst, gevolgd door een drie gangen diner en natuurlijk de ceremonie. Orridge werden samengevoegd op hun tafel met een aantal van onze waardevolle klanten, zoals: - Boots, WH Smiths en Burberry.

August, 2008

Orridge bijwonen van de Rising Star Awards

Orridge bijwonen van de Rising Star Awards

Event On : August, 2008

In augustus, Orridge publiceerden hun tweede persbericht in De Retail Magazine Fraude.

"uit voor de graaf" Als het gaat om de 'crunch' retailers steeds vaker uitbesteden van hun inventarisatie.

Inventarisatie van de inventarisatie is uitgegroeid tot een instrument van cruciaal belang in de strijd tegen krimp dat is waarom retailers zijn het uitbesteden van hun inventarisatie in recordtijd nummers als een directe reactie op de kredietcrisis. Dit zijn de bevindingen van de inventarisatie specialist Orridge die heeft gemeld record groei in het afgelopen jaar, de grootste in zijn 162 jaar geschiedenis- en het moet weten als het is in het bedrijf van het tellen! Vorig jaar het bedrijf dat veel van de Britse en Europa's toonaangevende retailers in de boeken omvat, ligt op schema voor een groei van 20% op 2006/07. Gedurende die periode het bedrijf, gevestigd in Harlow, Essex, telde 693 miljoen artikelen op voorraad. Tijdens het huidige trading jaar dat cijfer zal rond 750 miljoen zijn ...

http://publishing.yudu.com/Apvgv/RetailFraudSept08/resources/index.htm?referrerUrl=

July, 2008

Nieuwe financieel directeur, UK

Nieuwe financieel directeur, UK

Event On : July, 2008

Na een jaar werken met Orridge als waarnemend financieel directeur, heeft Philip Wrigley is aangesteld als onze full-time Finance Director. Philip is een registeraccountant en brengt een schat aan financiŽle ervaring van eerder werkzaam in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Europa.

June, 2008

Orridge exposeren bij Retail Solutions

Orridge exposeren bij Retail Solutions

Event On : June, 2008

Orridge tentoongesteld bij Retail Solutions met VCS Timeless op 24, 25 en 26 juni. Retail Solutions is de grootste gebeurtenis in het Verenigd Koninkrijk presentatie van een breed scala aan praktische oplossingen en cutting-edge technologie voor de retail, horeca en vrije tijd. Dit jaar was de tentoonstelling in Excel in Londen, in plaats van de gebruikelijke plaats van de NEC in Birmingham, de nieuwe locatie bleek een succes te zijn.

May, 2008

Retail Fraude magazine- Persbericht 1

Retail Fraude magazine- Persbericht 1

Event On : May, 2008

Aan het begin van mei, Retail Events lanceerde haar eerste editie van The Retail Magazine Fraude, die circuleert in het Verenigd Koninkrijk tot meer dan 5000 detaillisten. Orridge een persbericht gepubliceerd in deze kwestie, die de volgende informatie bevatten:

Verminder Stock Loss: Je kunt niet daadwerkelijk beginnen om het verlies te beperken tot je nauwkeurig gemeten hebt het en te veel retailers hebben een onvoldoende begrip van wat hun echte krimp cijfer is. Dit is een combinatie van de mensen die denken dat ze weten, want ze willen het geloof in hun in petto tellen en meten van processen en mensen die gewoon niet willen weten hebben. De meeste vallen in het voormalige kamp, maar ook hier zijn er tekortkomingen, namelijk de nauwkeurigheid en de onafhankelijkheid van de telling.

U moet uw medewerkers te vertrouwen, maar volgens de Global Retail Theft Barometer, interne fraude blijft groeien, terwijl diefstal door externe klanten in op de daling in de meeste landen. Inderdaad, in onze ervaring, weinig retailers kunnen hun hand op hun hart leggen en zeggen dat ze zijn absoluut comfortabel met de integriteit van de telling. In het beste geval kunnen er slordig procedures veroorzaakt door personeel proberen om inventarisatie toe te voegen in hun toch al drukke schema, zodat het niet goed gedaan. In het ergste geval is er, in een minderheid van de gevallen, collusie en samenzwering als dekmantel voor hun eigen overtredingen. Onafhankelijke telling wordt steeds belangrijker om deze reden. Vorig jaar telden we meer dan 634 miljoen items en we hebben opgemerkt de groeiende trend naar uitbesteding inventarisatie, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland met de nieuwe Europese retailers nu contact met ons op. Dit komt omdat retailers zijn dat, afgezien van het verstrekken van een grotere nauwkeurigheid te realiseren, outsourcing bevrijdt personeel aan de slag met de banen die zij eigenlijk niet goed te verkopen en klantenservice.

February, 2008

David Moxon - WH Smith / Peter Davies - Orridge: present at The Retail Business Show

David Moxon - WH Smith / Peter Davies - Orridge: aanwezig op de Retail Business Show

Event On : February, 2008

Op dit jaar 'Retail Business Show, David Moxon van WH Smith presenteerde namens Orridge met Peter Davies (Associate Director, Orridge) verstrekken van informatie over "How to Shrink Krimp - Voordelen van het gebruik van derden Inventarisatie Business".

WH Smith is het Verenigd Koninkrijk de meest populaire High Street in kantoorbenodigdheden, boekhandelaar en krantenwinkel. Zij hebben de voorraad tellen functie in zijn High Street winkels uitbesteed bijna tien jaar, waarvan acht in samenwerking met Orridge zijn geweest. David Moxon - WH Smith Loss Prevention Operations & Development Manager legde de voordelen die outsourcing heeft gebracht en hoe dit zich heeft ontwikkeld tot wederzijds voordeel van zowel de WH Smith en Orridge.

January, 2008

Orridge nieuwe website te lanceren

Orridge nieuwe website te lanceren

Event On : January, 2008

In januari 2008, Orridge gestart met een nieuwe look voor haar website biedt een breed scala aan informatie, gereedschappen en opties online, waaronder: -

  • Informatie over Orridge, zoals: -. Onze geschiedenis, partners, klanten en technologie
  • Details van onze inventarisatie sectoren en de oplossingen bieden wij.
  • Up-to-date gegevens van evenementen en tentoonstellingen we van plan om te wonen voor het komende jaar.
  • Het toestaan van kandidaten om de huidige taken en de mogelijkheid om online te solliciteren bekijken.

Met de snelle groei die Orridge heeft in Europa zullen we beginnen om de site te zetten in verschillende talen in de nabije toekomst.

January, 2008

Nieuwe Sales en Marketing Bureaus

Nieuwe Sales en Marketing Bureaus

Event On : January, 2008

Na maanden van planning en voorbereiding van de Sales en Marketing afdeling nu zijn verhuisd naar hun nieuwe kantoren in Harlow, Essex. Dit heeft extra ruimte en een betere werkomgeving voorzien. Het kantoor is ook geschikt voor het personeel het beheer van onze Europese activiteiten.

 

 

 
   

©1846-2010 Orridge & Co. Alle rechten voorbehouden | klanten toegang | werknemers toegang | Copyrights | retail inventarisatie

Belgium Czech Germany United Kingdom Spain France Italy Netherlands Poland