Neem contact met ons op    

  Klant login   

  Personeel login  | 

 

 

Inventarisatie sectoren

 

 

Home Page > Nl >


Inventarisatie sectoren

Informatie aanvraag


Voor onze inventarisatie-oplossingen ,bel:

+31 611 901 751

Neem contact met ons op

Email Orridge
 


Orridge is opgericht als een aanbieder van inventarisaties aan de farmaceutische sector en dit blijft ook tegenwoordig een zeer belangrijke activiteit van de onderneming. Met een gezonde en zich uitbreidende lijst famaceutische klanten in haar portefeuille verschaft Orridge apotheekinventarisaties voor zowel onafhankelijke apotheken als grote nationale organisaties.

In de detailhandel wordt Orridge beschouwd als de vooraanstaande aanbieder in het VK, dit wordt verklaard door de flexibele en creatieve bedrijfscultuur die op gelijke hoogte blijft met de steeds veranderende eisen in deze zeer dynamische industrie, wat het best wordt aangetoond door een reeks verschillende doorlopende services voor winkels. De pro-actieve benadering van Orridge wordt gewaardeerd in de supermarktsector, waar we goede samenwerkingsverbanden onderhouden met een aantal van de voornaamste spelers in deze sector van de detailhandel. Betrouwbare voorraadinformatie is net zo belangrijk in het magazijn van de klant als in de distributievestigingen en in de winkels.

Orridge beschikt over de expertise en ervaring om het vereiste te leveren op dit gebied van de organisaties van haar klanten. Door onze ervaring in goederenopslag en distributie is Orridge op natuurlijke wijze toegegroeid naar supply chain oplossingen, waarbij onze klanten tevens profiteren van betrouwbare voorraadinformatie en analyses, waardoor zowel voorraadverliezen als onnauwkeurigheid worden ge´dentificeerd; die worden verbeterd door operationele wijzigingen.


 

 
   

©1846-2010 Orridge & Co. Alle rechten voorbehouden | klanten toegang | werknemers toegang | Copyrights | retail inventarisatie

Belgium Czech Germany United Kingdom Spain France Italy Netherlands Poland